fbpx
✎ Latest Free FCPX Effects
Karsten Schlüter's Avatar
Karsten Schlüter
FCPX.guru's Avatar
FCPX.guru
Rinaldo Doon's Avatar
Rinaldo Doon
Karsten Schlüter's Avatar
Karsten Schlüter
peteramwiggins's Avatar
peteramwiggins

I noticed there was a previous post in which someone had this issue on a BMPCC. I have certain Alexa Mini clips (probably 1/100) where I don't have the option for log processing. Any help would be greatly appreciated thanks!
Read More...

Erick R Wilczynski replied to the topic 'Multicam arrows not showing up in browser' in the forum. 3 years ago

Perfect!

Thank you very much.

Have a good one.
Read More...

I have nontraditional editors working on my project as I am on a very large installation piece. I have to cater to their needs and expectations, which at times requires unconventional uses of FCPX. If you knew what I was doing you would probably go insane.
Read More...

I have a head of just audio in some of my MCs and I'm trying to cut and delete them to be flush with the start of my earliest video track. I do the same thing at the tail of the MC. At the tail I can blade all and delete just fine, at the head it crashes FCPX.
Read More...

I'm working with ProRes 3.2K from Alexa Mini.
Any time I blade all at the head of a multicam FCPX quits. I'm working on 4 different computers two maxed out trashcans and two maxed out last gen towers with 850 EVOs replacing their interntal Raids. It's not a performance issue and it's a problem that has spanned multiple iterations of FCPX from 10.2-10.3, multiple edit bays and multiple Libraries. Much like my last post.

Thanks again.
Read More...

Erick R Wilczynski replied to the topic 'Multicam arrows not showing up in browser' in the forum. 3 years ago

The reason that you see the MC in gray is because I am actively in the timeline with that MC, it isn't blue because i'm not actively in the browser mode.
I had my earlier post deleted but in it I had an attached image that, as you'll see below,
the disclosure arrows indicate whether the clip is used or not used in an MC.
Despite both of you telling me that I'm wrong this has worked for me about 90% of the time in the 50 days worth of footage that I've multicamed.

I tried trashing prefs and haven't noticed 100% consistency, also this problem is on four different edit bays spanning multiple different libraries.


[File Attachment: ScreenShot2017-08-09at2.52.54PM.png]

Thanks for the input, I appreciate it any help at demystifying some of the quirks I've run into.
Read More...

Is this a known issue in 10.3? It happens to me on different iterations of 10.3 (not sure about 10.2.3.) Also happens in different Libraries on different Edit Bays.

Thank you
Read More...

Erick R Wilczynski replied to the topic 'Multicam arrows not showing up in browser' in the forum. 3 years ago

I am refering to the disclosure triangles they pop up to show that the clips have been used when you open multicams. Only they don't always seems to work. I've done 50 days of four camera footage multicams and I use them often when they work.

Thanks for the quick reply.

[File Attachment: ScreenShot2017-08-09at2.52.54PM.png]
Read More...

Erick R Wilczynski created a new topic ' Multicam arrows not showing up in browser' in the forum. 3 years ago

Only some of time do the arrows show up in the browser that reveal what clips I have in my Multicam. In the attached screen grab you'll see that I have T5 open in the angle viewer and highlighted but for some reason it's showing me the attached media to T3. Thanks!
[File Attachment: ScreenShot2017-08-09at2.32.58PM.png]
Read More...

Erick R Wilczynski replied to the topic 'PROBLEM IMPORTING R3D FROM EPIC W IN FCPX' in the forum. 3 years ago

Oh sorry, Ronny you didn't post the link I was referencing.
Read More...

Erick R Wilczynski replied to the topic 'PROBLEM IMPORTING R3D FROM EPIC W IN FCPX' in the forum. 3 years ago

He's on 10.3.1 so maybe that's the issue? Ronny's reference was from 10.3.3. Also that quote was from your link to the red webiajte Ronny.
Read More...

Erick R Wilczynski replied to the topic 'PROBLEM IMPORTING R3D FROM EPIC W IN FCPX' in the forum. 3 years ago

In the Notes for the link to the Apple Quicktime Plugins it says:
"Note: FCPX does not currently support RED material above 6K resolution."

So create proxies.

Next time tell the production to hire a DIT. B)
Read More...