Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Problem with copy + paste

Problem with copy + paste 14 Dec 2018 01:23 #98147

  • icetowerek
  • icetowerek's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Hey everyone!

I have a weird problem. Accidentally I made a project in 50 fps. After finishing editing I wanted to render it in 25 fps but fps cannot be changed once the first video is put on the timeline so I thought that I could just create a new project in 25 fps and then copy and paste the timeline. I did it but approximately 20% of the material has not been copied. I tried to do it in many ways but same thing - some audio are missing, some videos are missing, some filters are missing and so on. When I copied and pasted into a 50 fps new project - all worked fine.

Do you have any ideas what is wrong? Or maybe do you have some ideas how to render the project in 25 fps? I'd appreciate any suggestions!
The administrator has disabled public write access.

Problem with copy + paste 14 Dec 2018 07:45 #98148

  • lichinho
  • lichinho's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 335
  • Thank you received: 60
  • Karma: 10
No idea why this is happening. I have done similar things in the past and it has always worked.

As a workaround, try selecting all and making it into a compound clip (option-G).
The compound clip will be present in the browser.
Then make a new 25fps project and drag the compound clip to that project.
You can then do Clip->Break Apart Clip Items. Hopefully everything will be there.
The administrator has disabled public write access.

Problem with copy + paste 14 Dec 2018 09:08 #98149

  • icetowerek
  • icetowerek's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
It worked! Thank you so much! :)
The administrator has disabled public write access.