Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: VO clips not included in export?

VO clips not included in export? 27 Apr 2017 18:48 #87625

  • FCPX.guru
  • FCPX.guru's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • bbalser.com
  • Posts: 2600
  • Thank you received: 341
  • Karma: 32
I have 3 episodes of a locally produced show giving me odd behaviors. This is out of 26 total episodes that have been done over time. But this is the first I've seen of this.

If I export from FCPX to a ProRes file, ALL my audio is there.
If I "Export To Compressor", VO files for a 1:30 commercial spot are left out totally. I get the music bed for that spot, but not the narration clips. This one commercial spot repeats three times in this show. It's an informercial BTW, so it is a solid, nonstop 28:30 timeline/export.

Nothing is disabled in the Roles section of the Timeline Index. Nothing is muted in the Timeline.

This TV spot is a Compound Clip containing the video (exported from Motion), the voice over Compound and the music compound. VO and music are both very cut up with gap clips here and there. I may convert those to connected storylines and see what happens.

But until these three latest shows, I've done things this way all along, and never had any issue. I don't expect to find a definitive cause, just some sort of bug. Reported via the feedback page. Just wondering if anyone else has seen this oddity.

P.S. Anyone notice the Hum Remover removes hum but introduces awful reverb now?
Last Edit: 27 Apr 2017 18:51 by FCPX.guru.
The administrator has disabled public write access.